Bilsyn Vodskov en del af Aalborg Alliancen
 • Bilsyn Aalborg uden tidsbestilling
  Velkommen til en synshal
  Med bilsyn ved Aalborg

Bilsyn Aalborg nem og lokal synshal

Søger du efter bilsyn Aalborg, så er du kommet til den rette synshal Vodskov bilsyns synshal ligger meget tæt på Aalborg, hvor du også slipper for den tætte trafik. Smut en tur ud på E45 og tag afkørsel 19, så finder du os lige ved den første rundkørsel.

Bilsyn Aalborg priser
Spar mange penge i forhold til bilsyn midt i Aalborg - se vores favorable priser på bilsyn her.
Det er også meget sjovere at komme til bilsyn i vores synshal - ventetiden føles kortere. Hvorfor opdager du så snart du træder ind af døren.

Drive in bilsyn Aalborg

Vodskov Bilsyns synshal ligger kun 5 minutter fra Aalborg og tilbyder drive in bilsyn uden tidsbestilling. Så hvis du har tid til en kop af vores populære kaffe, er du mere end velkommen til at kikke ind når som helst i åbningstiden. Du kan også booke et bilsyn lørdag - bestil bilsyn.

 • Bilsyn synshal 5 minutter fra aalborg
  Bilsyn uden tidsbestilling

  Bilsyn Vodskov synshal foretager bilsyn i Aalborg - både periodisk og registreringssyn. Du dukker bare op, så syner vi din bil, men du kan også bestille tid.

 • Priser på syn
  Priser på syn

  Priser på syn og tilbehør

 • Spil og drik kaffe imens din bil er til syn i aalborg
  Mens du venter

  Er der gratis flipperspil og kaffe, og sikkert en lille gave hvis du slår vores highscore.

Synshal Aalborg: vi modtager alle bilmærker til bilsyn

Hos Bilsyn Vodskov modtager vi alle bilmærker til bilsyn. Så hvis du skal have din bil synet i en synshal nær Aalborg, ligger vi kun 5 minutters kørsel væk, og vi laver periodisk syn alle hverdage.

Er du i tvivl om de gældende regler, kan du finde information om bilsyn, så undgår du bøder.

Skal du sælge bilen, vil de fleste købere foretrække en nysynet bil. Selv om et bilsyn ikke fortæller noget om bilens kosmetiske tilstand, er det en garanti for at bilen lever op til lovens krav om sikkerhed og mijø.

Kontakt vores synshal hvis du er i tvivl.

 

Fakta om Vodskov og Aalborg
Beliggende 9 km nordøst for Nørresundby og 11 km nordøst for Aalborg ligger Vodskov Synshal. Vodskov er en satellitby til Aalborg med en befolkning på 4.663 indbyggere (2022).

Byen er en del af Aalborg Kommune og ligger i Region Nordjylland. Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og tredjestørste kommune målt på befolkningstal.

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og en lille storby med sin egen unikke stemning og masser af oplevelser for både store og små. Byen byder på museer, gamle bygninger, verdensklasse arkitektur, kunst og en overflod af gastronomi og shopping.