Bilsyn Vodskov en del af Aalborg Alliancen
 • Energisk og imødekommende mekaniker
  Bilsyn Vodskov er i vækst
  og søger en ny medarbejder

SYNSMEDARBEJDER / SYNSINSPEKTØR

Vi har travlt med at syne for både erhverv og private. Derfor søger vi med snarlig tiltrædelse en fagligt stærk kollega, der er serviceminded og med begge ben solidt plantet på jorden.

Om du er synsmand/synsinspektør eller uddannet mekaniker, er ikke det afgørende. Har du de tekniske færdigheder og en solid forståelse for køretøjsteknik, sørger vi for veltilrettelagt uddannelse og løbende efteruddannelse.

Arbejdsopgaver

 • Udføre synsopgaver i overensstemmelse med gældende lovgivning og standarder.
   
 • Overholde og gennemføre grundige, nøjagtige synsprocedurer.
   
 • Rådgive og vejlede kunder om de nødvendige udbedringer og reparationer inden evt. omsyn.

Du kan se frem til et positivt arbejdsmiljø. Vi er gode, hjælpsomme kollegaer, der også har et smil på læben, når der skal løbes stærkt. Vi har både online booking og drive in, så det hænder at der er kunder, der gerne vil have en kop kaffe, mens de venter.

Lyder det som noget for dig? Så send straks en kortfattet ansøgning og CV til Mette Holmgaard  mh@metteholmgaard.dk Vi ansætter lige så snart, den rigtige ansøger dukker op. Du er også velkommen til at ringe til Thorkil på 70707870, hvis du har spørgsmål.

Bilsyn Vodskov
Følfodvej 3
9310 Vodskov

T: 70707870
M: post@bilsynvodskov.dk

Bilsyn Vodskov er en velrenommeret, toptrimmet synshal med et solidt kundeunderlag opbygget gennem mere end 8 år. Vi er et lille, velfungerende team, der trives i hinandens og kundernes selskab. Ud over synshallen i Vodskov, har vi fra 1. oktober 2023 også Støvring Bilsyn, der fortsætter under eget navn.